Real Ablak Kft

Szekcionált és billenő garázskapuk

Kiváló minőségű Garázskapuk beépítése gyorsan és egyszerűen. Szekcionált és Billenő kivitelben. Kérj árajánlatot most!

Garázskapuk szekcionált és billenő kivitelben

Szekcionált garázskapuk, ipari kapuk gyártása, kapukarbantartások

Építkezéskor, vagy a garázs kialakításakor sokakban merül fel a kérdés, hogy vajon melyik garázskapu típus mellett érdemes dönteni. A szekcionált és a billenő kapuk közötti választás során sokszor éppen az épület kialakítása segít választani, ez utóbbit ugyanis nem minden esetben lehet felszerelni.

Egyébként is többen döntenek a szekcionált garázskapu mellett, hiszen ez akár hőszigetelt, színes, üveges változatban is beszerezhető, ami nem mindegy a megjelenést és a funkcionalitást illetően sem.

Szekcionált garázskapu árak - Real Ablak Kft

Szekcionált garázskapuk

A billenőkapuk működési elvét tekintve elmondható, hogy nyitás során kibillen síkjából, majd a garázs födémje fölé csúszik. Mivel némi térre van ehhez szüksége, így a beálló mérete döntő lehet abban, hogy megoldható-e a használat.

Ezzel ellenben a szekcionált változat a már említett módon felfelé, vagy igény esetén akár oldalra nyílik, kézzel, és távirányítóval is működtethető a nagyobb kényelem érdekében.

Garázskapu árakról érdeklődj telefonon vagy emailben!

Szekcionált garázskapu árak - Real Ablak Kft

Billenő garázskapuk

Mivel a garázskapu szerves részét képezi a kertnek, és a ház megjelenésének, ezért rendkívül fontos, hogy olyan stílust képviseljen az, mely tökéletesen illeszkedik otthonához.

Ezt célként kitűzve a gyártók nem csak a funkciónak való eleget tételre figyelnek oda, hanem arra is, hogy mind anyag, mind szín-, és formavilág tekintetében széles választékkal álljanak az ügyfelek rendelkezésére, akik így minden valószínűség szerint megtalálják majd azt a garázskaput, melyet leginkább el tudnak képzelni otthonuk és mindennapjaik részeként.

A biztonság, a megbízható működés és a gyorsaság olyan nyilvánvaló követelmények a vásárlók részéről, melyeknek igyekeznek a gyártók eleget tenni.

A folyamatos fejlesztések lehetővé teszik a korral való haladást, azt szem előtt tartva, hogy a garázskapu ma már sokkal több, mint egyszerűen az otthon egy funkcionális rendszere.

Garázskapu árakról érdeklődj telefonon vagy emailben!

Szente Géza - Real Ablak Kft

Szente Géza vagyok, a
Real Ablak Kft ügyvezetője

2000 óta foglalkozom műanyag-és fa nyílászárók, redőnyök, garázskapuk, télikertek beépítésével. Munkánkat a minőség és megbízhatóság jellemzi, mely cégünk egyik alapfilozófiája. A tisztesség, a minőség és megbízhatóság hosszútávon mindig kifizetődő, ezt bizonyítja, hogy munkáink döntő többsége mára már ajánlásokból kerülnek ki.

Real Ablak Kft vélemények

Korszerű beépítő, RAL szalagot is használnak! Csak ajánlatni tudom a Real Ablak kft-t.

Real Ablak Kft vélemények

D. István

Műanyag nyílászáró beépítése

Újépítési házunkba kerestünk egyedi nyílászárót, és a Real Ablak Kft gyönyörűen határidőre elkészítette őket. Ezúton is köszönjük szépen!

Real Ablak Kft vélemények

D. Timea

Műanyag nyilászáró tervezés és gyártás

Nagyon örülök, hogy megfogadtam Nádas Gyuri barátom tanácsát, és a balatoni házam ablakait és az ajtókat a Real Ablak Kft.-től rendeltem! Gyors, pontos, megbízható munkát kaptam, korrekt áron. Ha újra építkeznék, csak őket választanám!

Real Ablak Kft vélemények

Borsi Gergő

Műanyag nyílászáró beépítése, Autós szakértő, RTL Klub

Egy kicsit nehezen indult az időpont egyeztetés, de precíz felmérést végeztek és a beépítéssel is elégedett vagyok.

Real Ablak Kft vélemények

Cs. Lajos

Műanyag nyilászáró tervezés és beépítés

Minden rendben volt ma a nyílászáró beépítésnél, köszönöm. Tomiék szépen dolgoztak.

Real Ablak Kft vélemények

Havas Dávid

Műanyag nyílászáró beépítése

Kérj ajánlatot most

Kérj ajánlatot garázskapuk gyártásához és beépítéséhez

Ajánlatkérés