Real Ablak Kft

Műanyag tolóajtók gyártása és beépítése

2000 óta minőségi műanyag tolóajtók egészen a tervezéstől a kivitelezésig. Mi legyártjuk a legkülönbfélébb tolóajtókat akár 2-4 héten belül. Kérj ajánlatot most!

Műanyag tolóajtó árak - Real Ablak Kft

Miért érdemes műanyag tolóajtót nálunk rendelni?

A modern építészeti stílus egyik kedvelt eleme lett a műanyag tolóajtó. Az pvc profilból készült tolóajtók a modern társasházak és családiházak esetében szinte kihagyhatatlanok. A vasalatok évtizedek óta tartó fejlődése lehetővé teszi nagyméretű, nehéz szárnyak mozgatását, mind emellett halk, stabil működés, a nagy súlyok ellenére is könnyű, komfortos használat érhető el. A toló ablakok és ajtók világossá teszik a lakótereket valamint ideális kapcsolatot teremtenek a belső és a külső terek között. A toló ajtók a helyiségbe benyúló, nyíló szárnyakkal szemben helytakarékosak és kényelmesen nyithatók.

5 év garancia

A nálunk vásárolt műanyag tolóajtók 5 év teljeskörű garanciát adunk. Ez teljes biztonságot nyújt az esetleges hibákra.

Exkluzív tolóajtók

Hozzon ki még többet műanyag tolóajtókból! Válasszon hozzá speciális vasalatokat, egyedi kiegészítőket. Az egymásra épülő technológiák segítségével saját igénye szerint, teljesen egyedivé varázsolhatja nyílászáróit.

Betörésvédelem

Különböző kiegészítők segítségével a nyílászárók biztonságossá válhatnak betörések ellen.

Zajvédelem

A csend egyre fontosabb az életünkben, de ez több már nem luxus. Műanyag tolóajtók professzionálisan csökkentik a kívülről jövő különböző hangokat, zangokat.

Energiamegtakarítás

Beépített műanyag tolóajtók kimutathatóan kevesebb hőveszteséget okoznak a ház energetikájában. Nyílászáróink nem csak jól néznek ki, hanem optimális hőszigeteléssel is rendelkeznek.

Szellőztetés

A Real Ablak által gyártott és forgalmazott műanyag tolóajtók szellőztetőrendszere folyamatosan gondoskodik a szükséges levegőcseréről hagyományos szellőztetés nélkül is.

Műanyag tolóajtó típusok

Műanyag tolóajtó árak - Real Ablak Kft

Kézi működtetésű toló

Mindegyik profilrendszerben elérhető, ablaktokból és kizárólag széles, erősített szárnyprofilból készül. Ideális választás lehet kisebb erkélyek, teraszok esetén. A kézi működtetésű vasalat révén a legkedvezőbb árú toló megoldás. Emellett a szokványos bukó-nyíló ablakokhoz hasonlóan kezelhető.

Műszaki információk letöltése (.pdf)

Kézi működtetésű toló - műszaki tartalom

Az összes rendszerben gyártható 76, 82, 90 mm beépítési mélységgel. A tok szerkezet megegyezik az ablakéval, de a szárny egy szélesebb erkélyajtó profilból készül, a nagyobb stabilitás érdekében.

Alkalmazhatósági mérettartomány A sémás toló esetén (tokkülméret):

Szélesség: 150 – 280 cm-ig

Magasság: 120 – 240 cm-ig

Műanyag tolóajtó árak - Real Ablak Kft

Komfortműködtetésű toló-bukó

Szintén mindegyik profilrendszerben elérhető. Ideális választás azoknak, akik a legújabb fejlesztésű, legkorszerűbb technológiát keresik. A párhuzamosan toló változatok innovatív nyitó- és zárómechanizmusa egyenletessé és csendessé teszi a működést. Speciális csillapító elemek biztosítják a szárny tokba történő optimális be-, ill. kifutását. Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa | PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs 180°-os elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás. Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül kezelhetők.

Műszaki információk letöltése (.pdf)

Komfortműködtetésű toló-bukó - műszaki tartalom

A toló ajtók világossá teszik a lakótereket valamint ideális kapcsolatot teremtenek a belső és a külső terek között. Emellett a toló ajtók a helyiségbe benyúló, nyíló szárnyakkal szemben helytakarékosak és kényelmesen nyithatók.

Az összes rendszerben gyártható 76, 82, 90 mm beépítési mélységgel. A tok szerkezet megegyezik az ablakéval, de a szárny egy szélesebb erkélyajtó profilból készül, a nagyobb stabilitás érdekében.

Alkalmazhatósági mérettartomány A sémás toló esetén (tokkülméret) :

Szélesség: 180 – 320 cm-ig

Magasság: 120 – 240 cm-ig

Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa | PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs 180°-os  elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás. Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül  kezelhetők.

A Roto Patio Alversa | PS párhuzamosan toló rendszer egyik kivitele kívülről nem látható résszellőztetéssel rendelkezik, minek köszönhetően a nyílászáró kívülről nézve zártnak tűnik. A biztonsági  záródarabok kiegészítő alkalmazásával a résszellőztetett ablak is  védett betörés ellen.

Műanyag tolóajtó árak - Real Ablak Kft

Emelőtoló

Az emelőtoló rendszer világos teret és új lakóélményt kölcsönöz, mindamellett, hogy rendkívül könnyű a kezelése. A hatalmas szárnyak is mindössze egy kézmozdulattal nyithatóak. Ezzel a nagyvonalú térkoncepciók ideális és helytakarékos megoldása lehet: megnyitja a lakóteret anélkül, hogy termetes ajtók állnának az útban. Ezen túl az extrém alacsony, akadálymentes küszöb a szintkülönbséget minimalizálja, így a botlás veszélye elkerülhető. A méretekhez képest karcsú szerkezet nagy üvegfelületeket és ez által a lehető legnagyobb fénybeáramlást biztosítja.

Műszaki információk letöltése (.pdf)

Emelőtoló - műszaki tartalom

Hozzon ki még többet a négy falból! Megoldás Vekamotion emelő-toló ajtó rendszer a korlátlan kilátásért, mely minden hőszigetelés és kényelmi követelményeknek megfelel.

A magas hőszigetelésű profiloknak és a duotermikus hőhídmentes küszöbnek köszönhetően a Vekaslide 82 rendszerrel különösen a nagyobb üvegfelületeknél kiváló hőszigetelési értékekre számíthat. Ugyancsak a múlté a tolóajtók közelében tapasztalható hideg láb érzet.

Élvezze az optimális lakóélményt, tökéletes működést és a kiváló hőszigetelést a Vekamotion 82 rendszerrel.

A süllyeszthető küszöb szinte észrevétlenül simul a padlóban, akadálymentes átjárást biztosítva.

Műanyag tolóajtó árak

A jelenlegi gazdasági helyzet miatt a tolóajtó árai napi szinten változhatnak, így nem tudunk aktuális tolóajtó árlistát feltenni. A jelenlegi árak felől érdeklődj kollégánktól, aki szívesen segít a megfelelő nyílászárót kiválasztani.

Szente Géza - Real Ablak Kft

Szente Géza vagyok, a
Real Ablak Kft ügyvezetője

2000 óta foglalkozom műanyag-és fa nyílászárók, redőnyök, garázskapuk, télikertek beépítésével. Munkánkat a minőség és megbízhatóság jellemzi, mely cégünk egyik alapfilozófiája. A tisztesség, a minőség és megbízhatóság hosszútávon mindig kifizetődő, ezt bizonyítja, hogy munkáink döntő többsége mára már ajánlásokból kerülnek ki.

Real Ablak Kft vélemények

Korszerű beépítő, RAL szalagot is használnak! Csak ajánlatni tudom a Real Ablak kft-t.

Real Ablak Kft vélemények

D. István

Műanyag nyílászáró beépítése

Újépítési házunkba kerestünk egyedi nyílászárót, és a Real Ablak Kft gyönyörűen határidőre elkészítette őket. Ezúton is köszönjük szépen!

Real Ablak Kft vélemények

D. Timea

Műanyag nyilászáró tervezés és gyártás

Nagyon örülök, hogy megfogadtam Nádas Gyuri barátom tanácsát, és a balatoni házam ablakait és az ajtókat a Real Ablak Kft.-től rendeltem! Gyors, pontos, megbízható munkát kaptam, korrekt áron. Ha újra építkeznék, csak őket választanám!

Real Ablak Kft vélemények

Borsi Gergő

Műanyag nyílászáró beépítése, Autós szakértő, RTL Klub

Egy kicsit nehezen indult az időpont egyeztetés, de precíz felmérést végeztek és a beépítéssel is elégedett vagyok.

Real Ablak Kft vélemények

Cs. Lajos

Műanyag nyilászáró tervezés és beépítés

Minden rendben volt ma a nyílászáró beépítésnél, köszönöm. Tomiék szépen dolgoztak.

Real Ablak Kft vélemények

Havas Dávid

Műanyag nyílászáró beépítése

Kérj ajánlatot most

Kérj ajánlatot műanyag tolóajtók gyártásához és beépítéséhez

Ajánlatkérés