Real Ablak Kft

Redőnyök Műanyag Nyílászárókhoz

Kiváló minőségű Roll-Lux redőnyök elérhető áron a Real Ablak Kft-nél. Kényelem, biztonság és megfelelő árnyékolástechnika. Kérj ajánlatot most!

Külső- és vakolható minőségi Roll-Lux redőnyök

Kiváló minőségű Roll-Lux redőnyök szinte bármilyen nyílászáróhoz, amely hozzájárulhat otthonunk energiatakarékosságához, miközben fantasztikusan betölti árnyékolástechnikai funkcióit. Hosszú élettartam jellemzi és korrózióálló alumíniumból készült. Redőnyeinket kényelmesen tudja irányítani motoros vezérlésének köszönhetően.

Roll-Lux redőnyök nyílászárókra - Real Ablak Kft

Alumínium redőnyök nyílászárókhoz

Az alumínium redőnyök esztétikus megoldást kölcsönöz a nyílászáróknak. Ezenfelül megbízhatóak, és hosszú élettartammal is rendelkeznek. Teljes mértékben az egyéni igényekre szabhatóak, és 18 színből választhatunk kedvünkre, akár faerezetű fóliával is kérhetjük.

A redőnylamellák különleges habbal vannak töltve, így a hőszigetelési képességük is magasabb a műanyag redőnyléceknél. A szinterezett festése miatt sokáig megtartja eredeti színét. Motorizált változatban is kapható.

Motorizált, szúnyoghálóval kombinált és vakolható változatban is kérhető.

Alumínium redőnyök fajtái:

  • ECO külsőtokos redőny
  • ECO külsőtokos redőny szúnyoghálóval
  • ECO vakolható redőny
  • ECO vakolható redőny szúnyoghálóval
Roll-Lux redőnyök nyílászárókra - Real Ablak Kft

Vako felsőtokos redőnyök

A VAKO-rendszer szinte bármilyen ablaktípusra felszerelhető, miközben biztosítja, hogy az árnyékoló a praktikusság mellett elegáns is legyen. Kívülről és belülről is elrejtett redőnytárolóval van felszerelve és kiváló hő- és hangszigetelési mutatóval rendelkezik.

A VAKO-redőnyrendszerek teljes mértékben automatizálhatók egy motoros meghajtás segítségével, de a hagyományos kézi működtetéssel is beszerelhetők. Igény esetén szúnyoghálóval is kiegészíthetőek.

Roll-Lux redőnyök nyílászárókra - Real Ablak Kft

LINDAB tokos műanyag redőny

Ez a legelterjedtebb külső árnyékoló amikkel találkozhatunk a nyílászárókon.Tokja rozsdamentes lindab lemezből készül, a lécek és a lefutók pedig műanyagból, a kedvező árfekvése miatt nagyon keresett. Ez a típus is szinte bármilyen nyílászáróra könnyen felszerelhető, akár utólag is.

Mozgatása kézi automatás működtetéssel lehetséges. Szúnyoghálóval kombinálva is kérhető, szigetelés elött állóknak pedig a VAKOLHATÓ lindab tokos redőny a jó választás.

Szente Géza - Real Ablak Kft

Szente Géza vagyok, a
Real Ablak Kft ügyvezetője

2000 óta foglalkozom műanyag-és fa nyílászárók, redőnyök, garázskapuk, télikertek beépítésével. Munkánkat a minőség és megbízhatóság jellemzi, mely cégünk egyik alapfilozófiája. A tisztesség, a minőség és megbízhatóság hosszútávon mindig kifizetődő, ezt bizonyítja, hogy munkáink döntő többsége mára már ajánlásokból kerülnek ki.

Real Ablak Kft vélemények

Korszerű beépítő, RAL szalagot is használnak! Csak ajánlatni tudom a Real Ablak kft-t.

Real Ablak Kft vélemények

D. István

Műanyag nyílászáró beépítése

Újépítési házunkba kerestünk egyedi nyílászárót, és a Real Ablak Kft gyönyörűen határidőre elkészítette őket. Ezúton is köszönjük szépen!

Real Ablak Kft vélemények

D. Timea

Műanyag nyilászáró tervezés és gyártás

Nagyon örülök, hogy megfogadtam Nádas Gyuri barátom tanácsát, és a balatoni házam ablakait és az ajtókat a Real Ablak Kft.-től rendeltem! Gyors, pontos, megbízható munkát kaptam, korrekt áron. Ha újra építkeznék, csak őket választanám!

Real Ablak Kft vélemények

Borsi Gergő

Műanyag nyílászáró beépítése, Autós szakértő, RTL Klub

Egy kicsit nehezen indult az időpont egyeztetés, de precíz felmérést végeztek és a beépítéssel is elégedett vagyok.

Real Ablak Kft vélemények

Cs. Lajos

Műanyag nyilászáró tervezés és beépítés

Minden rendben volt ma a nyílászáró beépítésnél, köszönöm. Tomiék szépen dolgoztak.

Real Ablak Kft vélemények

Havas Dávid

Műanyag nyílászáró beépítése

Kérj ajánlatot most

Kérj ajánlatot most szúnyogháló vagy műanyag nyílászárók gyártásához és beépítéséhez

Ajánlatkérés