Real Ablak Kft

Szente Géza vagyok, a Real Ablak Kft ügyvezetője

2000 óta foglalkozom műanyag-és fa nyílászárók, redőnyök, garázskapuk, télikertek beépítésével. Munkánkat a minőség és megbízhatóság jellemzi, mely cégünk egyik alapfilozófiája. A tisztesség, a minőség és megbízhatóság hosszútávon mindig kifizetődő, ezt bizonyítja, hogy munkáink döntő többsége mára már ajánlásokból kerülnek ki.

Szente Géza - Real Ablak Kft

Real Ablak Kft.

Cégünk kíváló minőségű műanyag nyílászárók értékesítésével és beépítésével foglalkozik. A több mint 23 éves tapasztalatot, kis és nagy beruházások elnyerésével, minőségi kivitelezéssel szereztük meg. Cégünk alapjaként a precíz, gyors, minőségi munka mellett folyamatos akciós kedvező árakat tartjuk szem elött a megrendelőink elégedettségének elnyerése érdekében!

Forgalmazott termékeink között megtalálható felsőkategóriás minőségi 5-6 légkamrás német mínőségi alapanyagból gyártott műanyag nyílászárók is. Az műanyag ablak és ajtó cseréjével spóroljon fűtés számláin és zárja ki a külső zajokat otthonából a korszerű zaj és hőszigetelt üvegekkel! Célunk, hogy hosszú hosszú idők múlva is úgy gondoljon vissza ránk, hogy műanyag ablak csere során jó döntést hozott!

Amennyiben Ön úgy döntött, hogy érdekli az általunk forgalmazott műanyag nyílászáró Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Veszprém, Dunaújváros, Budaörs, Szekszárd, Balaton, Fejér, Tolna megye környékén; kérjük keressen minket eléretőségeink valamelyikén, hogy a lehető leghamarabb megkapja a kívánt műanyag ablakát!

Műanyag ablak Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Veszprém, Dunaújváros, Budaörs, Szekszárd, Balaton, Fejér és Tolna megyében akciós nyílászárók referenciákkal!

Ismerj meg minket

Szente Géza

Szente Géza

Ügyvezető

Több, mint 23 év szakmai tapasztalat műanyag nyílászárók terén. Minden szakmai kérdésben én fogok nektek segíteni.

Szoládi Andrea

Szoládi Andrea

Pénzügy

A hivatalos ügyintézésekben, számlázásban és egyéb papír munkákban én fogok nektek segíteni.

Értékeink

Real Ablak Kft 2000 óta megbízható partner cégeknek és magánszemélyeknek is. Minden projektnél a kiválóságra törekszünk.

Megbízhatóság

Cégünk évek óta megbízható és korrekt módon működik. Az elvállalt projekteket 100%-ban elvégezzük. Régi ügyfeleink nem hiába ajánlják cégünket ismerőseiknek.

Korrekt árak

Célunk a lehető legjobb minőséget adni a legjobb árért. Kínálatunkban megtalálhatóak a legjobb és legmodernebb műanyag nyílászárók.

Minőség

A korrekt árakon felül nagyon fontos számunkra, hogy a nálunk vásárolt műanyag nyílászárók kiváló minőségűek legyenek, melyek hozzáadnak az épület értékéhez, és nagy kényelmet biztosítanak.

Real Ablak Kft vélemények

Korszerű beépítő, RAL szalagot is használnak! Csak ajánlatni tudom a Real Ablak kft-t.

Real Ablak Kft vélemények

D. István

Műanyag nyílászáró beépítése

Újépítési házunkba kerestünk egyedi nyílászárót, és a Real Ablak Kft gyönyörűen határidőre elkészítette őket. Ezúton is köszönjük szépen!

Real Ablak Kft vélemények

D. Timea

Műanyag nyilászáró tervezés és gyártás

Nagyon örülök, hogy megfogadtam Nádas Gyuri barátom tanácsát, és a balatoni házam ablakait és az ajtókat a Real Ablak Kft.-től rendeltem! Gyors, pontos, megbízható munkát kaptam, korrekt áron. Ha újra építkeznék, csak őket választanám!

Real Ablak Kft vélemények

Borsi Gergő

Műanyag nyílászáró beépítése, Autós szakértő, RTL Klub

Egy kicsit nehezen indult az időpont egyeztetés, de precíz felmérést végeztek és a beépítéssel is elégedett vagyok.

Real Ablak Kft vélemények

Cs. Lajos

Műanyag nyilászáró tervezés és beépítés

Minden rendben volt ma a nyílászáró beépítésnél, köszönöm. Tomiék szépen dolgoztak.

Real Ablak Kft vélemények

Havas Dávid

Műanyag nyílászáró beépítése

Kérj ajánlatot most

Kérj ajánlatot műanyag nyílászárók gyártásához és beépítéséhez

Ajánlatkérés