Hiába a jó nyílászáró ha a beépítését nem megfelelően végzik el

A megfelelő minőségű ablak kiválasztása után, a megfelelő ablakgyártó megtalálása a második lépés. És az utolsó fontos tényező az, hogy a megvásárolt és tökéletes minőségben legyártott ablak megfelelően kerüljön beépítésre.

Na de mi alapján is fogjuk, vagy van lehetőségünk megtalálni a szakszerű beépítésre képes vállalkozót? Jelenleg Magyarországon az ablakok beépítést vállalócégek száma több ezerre tehető. Bizonyos vélemények szerint ebből a nagyszámú vállalkozóból mindössze 10 százalék a szakszerűen dolgozó, megbízható szakember. És valószínű, hogy még ebből a tizedannyi szakemberből is csak néhányan vannak, akik mesteri szinten értenek a nyílászárók beépítéséhez. Tehát hogyan is győződhetünk meg arról, hogy a megfelelő vállalkozóval van dolgunk?

Ha tisztában vagyunk néhány félszakmai, jobb esetben szakmai kérdéssel, akkor némi személyes beszélgetés sorén nagyon jól megbizonyosodhatunk, hogy milyen a hozzáállása a beépítés egészéhez, van-e megfelelő szakértelme, egyáltalán komolyan veszi-e a munkáját. Ha ezekben a emberi és szakmai dolgokban nem tartjuk magunkat elég járatosnak, akkor próbáljunk felkutatni néhány referenciát, akár az interneten keresztül, akár telefonos és személyes megkeresésekkel. De ha a beépítést vállaló szakember hozzáállásán látszik, hogy komolyan veszi a beépítés fontosabb kérdéseit, a dolgoknak alaposan utánajár és az egésszel kapcsolatban a fellépése meggyőző, akkor már elég biztosak lehetünk abban,hogy megtaláltuk megfelelő embert a jó munka elvégzésére.

Fontos, hogy a beépítés teljesen hőhídmentes legyenés az ablakok záródása tökéletes legyen. Az ablakok és a fal közötti rések betöltésére csak az éppen aktuális időszaknak megfelelő purhab alkalmazása a helyes, ezt némely vállalkozók néha figyelmen kívül hagyják. Ugyancsak nagyon fontos, hogy az ablakok rögzítése feszültségmentesen történjen és az ablakok vasalatainak beállítása és összehangolása a kellő precizitással legyen elvégezve. Ezek a tényezők mind a használatban, mind az élettartamban, mind a hatékonyságban fontos szerepet játszanak. Nos erre a szakmailag igényes, magas pontosságot és teljes figyelmet igénylő feladatra kell megtalálnunk a hozzáértő és elkötelezett vállalkozót.

Magas minőségű műanyag nyílászárókat keresel? Vedd fel velünk a kapcsolatot!